Kranen

Onze kranen zorgen er voor dat wij een keur aan lasten kunnen hijsen.

Ontdek onze veelzijdige autolaadkraan, ideaal voor snelle en efficiënte hijs- en transporttaken op bouwplaatsen en in stedelijke omgevingen. Voor projecten die behoefte hebben aan precisie en wendbaarheid, bieden we ook minihijskranen die compact zijn maar toch krachtig genoeg om in kleine ruimtes te werken.

Voor grootschalige bouwprojecten en industriële toepassingen hebben we mobiele torenkranen beschikbaar, die uitblinken in hoogte en bereik. Met onze diverse selectie van kranen en ons toegewijde team van professionals staan we klaar om u te ondersteunen bij het succesvol uitvoeren van uw projecten.

Image

Autolaadkraan PK135

Onze autolaadkraan, type Palfinger PK135 op een Volvo FH, is een ‘alleskunner’.  Inzetbaar op heel wat vlakken: plaatsen van glas, zwembad … tot montagewerken. De giek-lengte van 32m kan verlengd worden tot 36m met behulp van handstukken. Voor het zwaardere werk kan de fly-jib worden afgenomen, waardoor de kraan niet moet onderdoen voor een 40t telescoopkraan.

Deze kraanwagen gecombineerd met onze wipkar biedt heel wat transportmogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld onze minihijskraan meegenomen worden alsook goederen die met de kraan moeten worden geplaatst.

Standaard is de autolaadkraan uitgerust met een uitgebreid assortiment aan hijsmateriaal: diverse soorten 4-sprong en 2-sprong kettingen, rondstroppen, harp-sluitingen, kogelkophaken 2,5t en een evenaar/spreider met een WLL van 6t.

Hoeflon C6

Minihijskraan Hoeflon C6e

Onze minihijskraan, type Hoeflon C6e, op non-marking rupsen is voor heel veel toepassingen inzetbaar. Met ingetrokken rupsen kan ze door een opening van 80cm breed. Ondanks de beperkte afmetingen is dit een echte krachtpatser met een giek van 14m.

Deze kraan werkt volledig elektrisch. Het accupakket laat toe om een volledige werkdag off-grid te werken. De kraan werkt stil en emissieloos. Werken in een binnenruimte verloopt daardoor zonder hinder. Wanneer de capaciteit van de batterij te laag wordt, kan de minihijskraan op een standaard stopcontact aangesloten worden om de batterij op te laden zonder hiervoor het werk te moeten onderbreken.  

De minihijskraan is uitgerust met een lier die de inzetmogelijkheden van de kraan verbreedt.

Image
Beschikbaarvanaf 10 juli 2024

Mobiele torenkraan M88-4.1 plus

Onze mobiele torenkraan, type MK88 - 4.1 Plus van Liebherr, is een veelzijdige kraan met een behoorlijk hijsbereik. Deze kraan heeft een gieklengte van 45m, optopbaar onder een hoek van 15°, 30° en 45°. De kraan kan volledig elektrisch werken, hierdoor kunnen we in stilte en zonder uitstoot uw hijswerken uitvoeren. Een elektrische aansluiting van minimum 32A is dan nodig. 

De mobiele torenkraan is heel ruim inzetbaar: dakwerken, glasplaatsing, glasvervanging, HVAC, zonnepanelen, groendaken, montagewerken, zwembaden, hottubes, jacuzzi’s …

De kraan is uitgerust met een uitgebreid assortiment aanslagmateriaal. Afhankelijk van de opdracht kunnen we met eigen transport extra materiaal naar de werf brengen.

Kraanverhuur VCA. De specialist in het fijne hijswerk.

Kraanverhuur VCA legt zich toe op fijne hijswerken in de machinebouw, glasplaatsing, verticaal transport van allerhande materialen en goederen gaande van zwembaden, jacuzzi’s, hottubs, natuursteen, enz.

Documenten

Contacteer ons

Bedrijfsinformatie

KBO

BE1002.151.936