Evenaars / Spreiders

Ontworpen om de belasting gelijkmatig te verdelen en de stabiliteit van zware lasten te verbeteren.

Evenaars of spreiders zijn eveneens onmisbare toebehoren voor hijskranen, ontworpen om de belasting gelijkmatig te verdelen en de stabiliteit van zware lasten te verbeteren. Door het gebruik van spreiders kunnen hijskranen grote en onregelmatig gevormde objecten veilig en efficiënt optillen. Deze hulpmiddelen verminderen de kans op schade aan de lading en verhogen de veiligheid op de werkplek, waardoor ze cruciaal zijn voor tal van hijstoepassingen in de bouw en industrie.

Hoeflon C6

Standaard spreider

Standaard evenaar / spreider WLL 6T, is standaard aanwezig op onze autolaadkraan vanwege zijn capaciteit en multifunctionaliteit.

Hoeflon C6

C-haak

Onze C-haak, wordt meestal gebruikt bij glasplaatsingen wanneer de glaslat zich aan de binnenkant bevindt. Deze C-haak is standaard uitrusting op onze autolaadkraan.

Hoeflon C6

Modulaire spreider

Modulaire, samenstelbare spreider WLL 6T.

Hoeflon C6

Multifunctionele spreider

Deze multifunctionele spreider, WLL 3T, is voor tal van toepassingen inzetbaar. Dankzij zijn scharnierend middelpunt zal die zich automatisch aanpassen aan de te hijsen last. Ideaal om voorwerpen te hijsen waar er maar een beperkte druk op de zijkanten mag uitgeoefend worden. Bijvoorbeeld, jacuzzi, Hottub, zwembaden en nog veel meer.

Hoeflon C6

Evenaar / Spreider 8t

Evenaar / spreider met een WLL van 6 / 8T bied heel veel mogelijkheden om lasten aan te slaan.

Kraanverhuur VCA. De specialist in het fijne hijswerk.

Kraanverhuur VCA legt zich toe op fijne hijswerken in de machinebouw, glasplaatsing, verticaal transport van allerhande materialen en goederen gaande van zwembaden, jacuzzi’s, hottubs, natuursteen, enz.

Documenten

Contacteer ons

Bedrijfsinformatie

KBO

BE1002.151.936