Glaszuigers

Glaszuigers zijn speciaal ontworpen voor het veilig en efficiënt verplaatsen van glasplaten en andere gladde materialen.

Onze glaszuigers zijn ontworpen voor veilig en efficiënt hanteren van glas in bouw- en installatieprojecten. Dankzij krachtige vacuümtechnologie bieden ze een stevige grip, minimaliseren glasschade en garanderen werkveiligheid. Of het nu om gevelinstallaties, renovaties of interieurtoepassingen gaat, onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke glaszuigers maken uw projecten probleemloos. Ons deskundig team helpt u graag bij het kiezen van de juiste glaszuiger voor uw specifieke behoeften, met een sterke focus op kwaliteit en klantenservice.

Glaszuigers WLL 600kg

Image

Basis glaszuiger met en WLL van 600kg. Manueel draaien van het glas, koppen, in stappen van 45°

Ook mogelijk om een kortere arm op de zuiger te monteren.

Image

Glaszuiger met een WLL van 600kg, RC bediend, en elektrisch kantelbaar om glas tussen 0 en 90° te kantelen. Manueel draaien van het glas, koppen, in stappen van 45°

Standaard mee voor glasplaatsingen / glasmontage.

Glaszuiger WLL 1200kg

Image

Glaszuiger met een WLL van 1200kg, RC bediend, en elektrisch kantelbaar om glas tussen 0 en 90° te kantelen. Elektrisch draaien van het glas, koppen, in stappen van 45°

Optioneel, niet standaard mee bij glasplaatsingen / glasmontage.

Kraanverhuur VCA. De specialist in het fijne hijswerk.

Kraanverhuur VCA legt zich toe op fijne hijswerken in de machinebouw, glasplaatsing, verticaal transport van allerhande materialen en goederen gaande van zwembaden, jacuzzi’s, hottubs, natuursteen, enz.

Documenten

Contacteer ons

Bedrijfsinformatie

KBO

BE1002.151.936