Transport

Onze transportcapaciteiten zorgen voor het perfecte vervoer voor alle materiaal en toebehoren!

Naast onze kranen bieden we een scala aan transportmogelijkheden, waaronder een vrachtwagen met kraan, diepladers, en speciale transportvoertuigen. Hierdoor kunnen we zware lasten niet alleen optillen, maar ook efficiënt en veilig transporteren naar elke gewenste bestemming.

Image

Wipkar in combinatie met autolaadkraan

Onze wipkar laat toe om met de autolaadkraan op meer materiaal mee te nemen, zoals onze minihijskraan of andere goederen die gemanipuleerd moeten worden.

De zeldzame klussen die onze eigen transportmogelijkheden niet geklaard krijgen, worden uitgevoerd door een zeer betrouwbare partner zodat er, ongeacht de opdracht, altijd een oplossing voorhanden is.

Image

Trekker Volvo FH16

Deze zware jongen, onze nieuwste Volvo FH16, mag met zijn 750PK een maximale toegelaten massa van 80 ton voortbewegen.

Daardoor leent hij zich uitstekend voor een grote verscheidenheid aan taken.

Oplegger

Schuifzeil semi-dieplader

Deze oplegger is onze nieuwste aanwinst en is het neusje van de zalm wegens zijn grote diversiteit in inzetbaarheid.

De oplegger beschikt immers over een laadklep van 9 ton, hydraulisch gestuurde assen die via afstandsbediening te besturen zijn, een top zeil dat opent om materiaal langs het dak te laden, twistlocks voor 10 en 20 voet containers en een keur aan sjorogen om de lading veilig te sjorren.

Kraanverhuur VCA. De specialist in het fijne hijswerk.

Kraanverhuur VCA legt zich toe op fijne hijswerken in de machinebouw, glasplaatsing, verticaal transport van allerhande materialen en goederen gaande van zwembaden, jacuzzi’s, hottubs, natuursteen, enz.

Documenten

Contacteer ons

Bedrijfsinformatie

KBO

BE1002.151.936